Ezt az oldalt jelenleg {{vm.currentVisitors}} ember nézi

Mennyivel magasabb a kamata a személyi kölcsönnek, mint a szabadfelhasználású jelzáloghiteleknek? Miért ilyen népszerű a személyi kölcsön? Melyiket érdemes felvenni? Gyors összehasonlítással segítünk a döntésben!

2022. szeptember 28. szerda

Az MNB weboldalán itt elérhető adatok alapján 2015. márciusától egészen 2020. februárig folyamatos növekedést mutatott...

Tovább

Kíváncsi vagy mennyi most ötszázezer, egymillió vagy hárommillió forint személyi kölcsön törlesztő részlete? Vajon nagy különbség van a bankok ajánlatai között? Igen, mutatjuk….

2022. szeptember 22. csütörtök

A rezsicsökkentés „csökkentése” nem várt fordulatot okozott az ingatlan -és hitelpiacon egyaránt, amelyet a hitelkamatok...

Tovább

Az álom ingatlant már megvetted és a biztonság kedvéért megkötötted a lakásbiztosítást is? Idáig jó, kivéve, ha ez nem ebben az évben történt, mert akkor lehet, hogy Te is bajban vagy!?

2022. szeptember 4. vasárnap

A hazai lakástulajdonosok közel 74% gondoskodik biztosítási védelemről, ami nemzetközi viszonylatban is jelentős. A kocka...

Tovább

Rezsikrízis megoldása a lakóingatlan korszerűsítésével? A legfontosabb kérdés; Állami támogatásból vagy szabadfelhasználású hitellel oldjuk meg? Mutatunk kettő megoldást.

2022. augusztus 14. vasárnap

Bizonyára sokan vannak, akik eddig is azon gondolkoztak, hogy jó lenne a lakásuk vagy a...

Tovább

Most szeretnél lakáshitelt felvenni? Milliókat ér, ha körültekintő vagy és lakáshitel kalkulátort használsz mielőtt bankba mész!

2022. augusztus 14. vasárnap

A lakáshitel kamatok drasztikusan megnőttek az elmúlt hónapokban és a rövidtávú elemzői várakozás az, hogy...

Tovább

Újra aktuális a kérdés; mamahotel, albérlet vagy lakáshitel? A lakások árának növekedése és a növekvő hitelkamatok együtt nehezítik a döntést az önálló élethez, de az albérlet sem olcsóbb! Segítünk átlátni a helyzetet néhány példával.

2022. július 1. péntek

Sok fiatalt foglalkoztat a gondolat, hogy jó lenne elköltözni otthonról és saját lakásban indítani az...

Tovább

Vásárlás, felújítás, bővítés? Ezeket a támogatásokat még igénybe tudod venni az idén! Hasznos tippel is segítünk!

2022. július 1. péntek

A kormány családtámogatási rendszere nagyban hozzájárult a lakáspiac élénküléséhez és sajnos az építőanyag kereslet növekedéséhez,...

Tovább

Hitelkiváltás Okosan a hitelmoratórium lejárata után? Mikor éri meg, mire figyeljünk, és hogyan kezeljük a kockázatokat, amelyek felmerülhetnek? Azonnali megoldási javaslatok Neked is!

2022. május 17. kedd

Már több cikkben irtunk arról, hogy az elmúlt 10 évben (2021 nyaráig) jelentős és kedvező...

Tovább

Tényleg sok hitelt vesz fel a lakosság lakásvásárláshoz? Hogyan befolyásolja a magas lakásár és a növekvő hitelkamat a döntésünket és mire számíthat, aki most szeretne hitelt felvenni?

2022. május 16. hétfő

Először nézzük a tényeket! A KSH weboldalán itt elérhető adatok alapján 2021-ben összesen 121.347 db...

Tovább

Kamtockázatok csökkentése okosan! Fix vagy változó kamatozású lakáshitelt vegyünk fel? Újra érdemes lehet rövidebb kamatperiódust választani? Lakáshitel kalkulátorral gyors számolást végeztünk, mutatjuk az eredményt is.

2022. április 13. szerda

Az elmúlt nagyjából 10 évben folyamatos kamatcsökkenés volt tapasztalható a lakáshitelek árazásánál, amely trend 2021...

Tovább

Mit okoz a lakáshitel piacon a Zöld Otthon Lakáshitelek befogadásának felfüggesztése? Mit tegyen, aki most venne fel lakáshitelt új építésű ingatlanra? 4 tipp annak, aki most szeretne lakáshitelt felvenni!

2022. március 30. szerda

Az MNB NHP Zöld Otthon Program keretén belül a Magyar Nemzeti Bank 200 milliárd forint...

Tovább

Ezeket az állami támogatásokat még érdemes kihasználni 2022-ben lakás vagy ház vásárláshoz! Segítségükkel akár minimális önerővel is vásárolhatsz ingatlant!

2022. február 8. kedd

Az elmúlt évek lakáspiaci fellendüléséhez jelentős mértékben hozzájárult az Európában is egyedülálló családtámogatási rendszer és...

Tovább