Ezt az oldalt jelenleg {{vm.currentVisitors}} ember nézi

Ennyi pénzt húzhatnak ki a bankok a zsebedből 20 millió forint lakáshitelnél! Akár 5 millió forinttal többet fizet vissza, aki nem elég körültekintő. Mutatjuk példával és adunk három egyszerű „trükköt” is, hogy a legjobban járj!

2024. March 29. Friday

A KSH adatai alapján jelenleg még csak a 2022-as évre vannak teljes adataink, de ebből...

Tovább

Mikor vegyünk fel lakáshitelt? „Most vagy soha!”? Várható-e, hogy a lakáshitelek kamata tovább csökken? Ha most vennél fel, de pár év múlva alacsonyabb kamatok lesznek, akkor van 3 tippünk, amivel csökkenhet a törlesztő részleted!

2024. March 21. Thursday

Tavasszal zöldülnek a fák, nyílnak a virágok és idén a nemzeti ünnepünk alkalmából egy igazi...

Tovább

Te is spórolnál 5 millió forintot a lakáshiteled kamatán? Egy megdöbbentően jó pénzügyi trükk ha 10 millió forint lakáshitelt vennél fel! Megmutatjuk 10 millió forint lakáshitelnél ez hogyan működik. Figyelj, ez nem varázslat!

2024. March 10. Sunday

Az Magyar Nemzeti Bank friss adatai alapján ismét egyre többen gondolkoznak lakáshitel felvételben és a...

Tovább

Legalább 1 millió ingatlan nincs biztosítva és több ezer lehet az „alulbiztosított” ingatlanok száma is! Lakáshitelt vettél fel az elmúlt 10 évben? Neked biztosan érdemes megnézni most a biztosítási kötvényed! Megmondjuk miért.

2024. March 6. Wednesday

A KSH adatai alapján 2023-ban közel 4,5 millió lakás volt Magyarországon, ebből a Magyar Nemzeti...

Tovább

Soha nem látott mértékű a személyi kölcsön felvétel volumene! Megjöttek a friss adatok, éves csúcson a lakáshitelezés is. Jönnek a 6% alatti lakáshitel kamatok? Mennyi most 5 millió forint lakáshitel vagy személyi kölcsön törlesztő részlete?

2024. March 5. Tuesday

A Magyar Nemzeti Bank itt elérhető, szokásos adatai alapján kettő havi csúszással látjuk az eredményeket,...

Tovább

Tudtad, hogy közel 1,5 millió forint jár mindenkinek, aki havi 50 ezer forint megtakarítást fizet? Lakástakarék újratöltve? Nézd meg hogyan lehet neked is kamatbónusz a megtakarításod mellé!

2024. March 4. Monday

Néhány éve, egész pontosan 2018.október 17.-én lépett hatályba a lakástakarékpénztárakról szóló 1996. évi CXIII. törvény...

Tovább

Tavaszi lakásfelújítás személyi kölcsönből? 3 millió forint havi 50 ezer forint törlesztő részletért? Nézd meg mekkora hitelt kaphatsz havi 25 és 50 ezer forint havi törlesztő részlet vállalása esetén? Adunk 3 tippet is, amivel spórolhatsz a felújításnál!

2024. February 15. Thursday

A tavasz a megújulás és a fészeképítés időszaka a természetben. Zöldülnek a fák, virágoznak a...

Tovább

Hónapok óta tart a kedvező folyamat a lakáshitel felvételnél! Komoly verseny van a lakáshitel piacon a bankok között és újra 6% alatt a lakáshitelek kamata! Mutatjuk az okokat és 3 népszerű hitelösszeg törlesztőjét!

2024. February 14. Wednesday

Az MNB itt elérhető publikus adatai alapján az új lakáshitel szerződések értéke decemberben meghaladta a...

Tovább

10 millió forint CSOK PLUSZ lakáshitel akár kevesebb, mint napi 2000 forintért? Igen, lehetséges! Mutatjuk példával is hogyan kalkuláljatok, ha legalább egy gyermeket vállalnátok és lakáshitelt vennétek fel.

2024. February 12. Monday

Amikor a CSOK PLUSZ programról beszélünk, számos előnyt lehet megemlíteni. Először is, a CSOK PLUSZ...

Tovább

Most érdemes lakáshitelt felvenni? Működik-e a "kamatplafon"? Mennyi lakáshitelt kaphatunk havi 50, 75, 100 és 200 ezer forintért? Három ok, amiért nem érdemes várni a hitelfelvétellel.

2023. November 28. Tuesday

Hatott-e az „erős” üzenet a bankoknak, hogy beinduljon a hitelezés?Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter javaslatára a...

Tovább

Ezekre az „EXTRA” lehetőségekre érdemes figyelned, ha CSOK Pluszt vennél fel! Állami „ingyen milliók” érkeznek januártól a fiataloknak ingatlan vásárláshoz és lesz könnyítés is az első lakás vásárlásához? Mutatjuk mi a lényeg.

2023. November 27. Monday

CSOK Plusz „előzmények”A pontos részletszabályok még nem ismertek és október óta találgatnak a piaci szereplők...

Tovább

Lakásfelújítás hitelből? Szabad felhasználású jelzáloghitel vagy személyi kölcsön? Melyikkel járok jobban, mi a különbség? Mennyi 5 millió és 10 millió forint kölcsön törlesztő részlete 10 éves futamidőnél? Mutatjuk!

2023. October 24. Tuesday

Ingatlanvásárlást követően vagy ősz beálltával sokan játszanak a gondolattal, hogy mi lenne, ha felújítanánk a...

Tovább