Ezt az oldalt jelenleg {{vm.currentVisitors}} ember nézi

Olcsóbb lesz a lakáshitel, mint az albérlet? Akár átlagosan 50.000 Ft/hó bérleti díj növekedés várhat az albérletben élőkre! Jövőre neked is sokat nőhet a bérleti díjad! Ismét aktuális lehet a kérdés; albérlet helyett saját lakás?

2023. September 24. Sunday

Időről-időre fontos kérdés lehet, hogy hol van az a pont, amikor érdemes megnézni, hogy a...

Tovább

Ennyi személyi kölcsönt kaphatsz 20 ezer, 40 ezer és 80 ezer forint havi törlesztő részletért! A személyi kölcsön népszerűsége töretlen! Te is inkább ezt a kölcsönt vennéd fel? Segítünk a döntésben.

2023. June 21. Wednesday

Korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy a személyi kölcsön előnye egyértelműen a gyors és rugalmas...

Tovább

Nagyobb lakás, kis kompromisszum? Eggyel több szoba 40.000 Ft havi törlesztő részlet alatt? Aki csak készpénzre vásárol, annak csökken a mozgástere? Segítünk eldönteni.

2023. June 21. Wednesday

A lakáspiac kapcsán az elmúlt hetekben számos szakmai és elemzői cikk jelent meg. Nőni fognak...

Tovább

Bankbetét vagy lakás bérbeadás a „Szochó törvény” árnyékában? Megjelenhetnek a befektetők a lakáspiacon?! Melyik a jobb befektetés; bankbetét vagy lakásvásárlás, akár lakáshitellel? Meglepő számokat mutatunk!

2023. June 5. Monday

A kormány döntése értelmében a 205/2023. (V. 31.) kormányrendelet alapján a természetes személyeket szociális hozzájárulási...

Tovább

„Szia, Uram! Mennyi lakáshitelt kaphatok 250.000 Ft/hó törlesztő vállalása esetén?” Jó a kérdés! Menjünk albérletbe vagy inkább vegyünk lakást? Megint megy az ingatlanpiac, nem akarok lemaradni, kell egy jó megoldás? Mutatjuk!

2023. June 4. Sunday

Nem várt fordulat történt a lakáspiacon, mert rekord havi tranzakciószám jellemezte a májust. Erre senki...

Tovább

Lesz újra olcsó lakáshitel? Fordulat lehet a hitelezésben, amely segíti a lakáshitel tranzakciókat? Vajon tényleg érdemes volt kivárni az eladóknak? Így befolyásolják a hitelek az ingatlanpiac működését!

2023. May 29. Monday

Az MNB publikus sajtóközleményében található havi hitelezési statisztikából azt olvashatjuk ki, hogy a lakáshitel kihelyezés...

Tovább

Lakásfelújítást tervezel, de még nem tudod miből legyen a finanszírozása? Szabad felhasználású jelzáloghitel vagy személyi kölcsön? Mennyi 5 és 10 millió forint törlesztő részlete a két konstrukcióban? Konkrét ingatlannal mutatjuk a példát!

2023. May 29. Monday

Sokan vannak, akik ilyenkor vágnak bele a lakás felújításába legyen az teljes felújítás, vagy csak...

Tovább

Tovább nőtt a személyi kölcsön felvétel volumene! Mi lehet a háttérben? 5 ok, amitől ilyen népszerű ez a hiteltípus! Mennyi most 1 millió, 2 millió és 3 millió forint személyi kölcsön törlesztő részlete?

2023. May 14. Sunday

A Magyar Nemzeti Bank weboldalán bárki számára publikusan itt elérhető statisztika alapján január óta már...

Tovább

Ez a 10 legfontosabb szabály a CSOK/CSOK Hitel igénylésénél! Gyermeket vártok és saját otthont szeretnétek? CSOK+3%-os CSOK Hitel azoknak, akik állami támogatást és kedvezményes támogatott hitelt is szeretnének. És még illetéket sem kell fizetni!

2023. April 10. Monday

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) lakáscéljaink megvalósításához igényelhetjük 2015.július 1. óta meglévő vagy vállalt gyermek...

Tovább

Így változott meg a pénzügyi kultúránk! Már nem kell elmenni minden bankba a legjobb ajánlatért! És már itt kopogtatnak az „azonnali” hiteligénylés megoldásai az ajtónkon.

2023. April 9. Sunday

A 2008-as válság előtt a rugalmas szabályozás miatt nehezen voltak összehasonlíthatók a lakás-és fogyasztási hitelek....

Tovább

Te is hitelt vennél fel és kíváncsi vagy mások hogyan döntöttek? Csökkenő hitelkamatok és a vártnál nagyobb lakáspiaci érdeklődés! Hogy áll most a hitelezés? Kik és mennyi hitelt vesznek fel? Melyek a legnépszerűbb hitelek? Tudj meg egy cikkből mindent!

2023. April 8. Saturday

Úgy tűnik, hogy egészen másként alakult a lakáspiac, mint amire számítottunk és a hitelfelvétel is...

Tovább

1 millió lakáshitel akár 7449 Ft/hó törlesztőért? De mennyi 20 millió forint lakáshitel törlesztője? Tízezreket jelenthet, ha jól választasz! Mutatjuk példákkal és mutatunk egy „OKOS” lakáshitelt is, amellyel jelentősen csökkenhet a futamidő!

2023. April 7. Friday

Folyamatosan mutatunk kalkulációkat a hitel.hu lakáshitel kalkulátorának a segítségével, amely több, mint 300 banki hitel...

Tovább