Ezt az oldalt jelenleg {{vm.currentVisitors}} ember nézi

Tényleg sokat csökkentek a személyi kölcsön kamatok? 60 hónapra 60 ezer forint törlesztést vállalnál? Mutatjuk mennyi személyi kölcsönt kaphatsz!

2024. June 23. Sunday

2024 áprilisában a magyar lakosság rekord mennyiségű személyi kölcsönt vett fel. Az MNB (Magyar Nemzeti...

Tovább

Kettős kockázat? Lakáshitel kamatemelkedés és Ingatlanár-növekedés együtt? Valóban milliókat kockáztat, aki tovább halogatja a lakásvásárlást? Megmutatjuk.

2024. June 23. Sunday

A lakásvásárlás fontos döntés, amely komoly pénzügyi elkötelezettséget jelent. Sokan gondolkodnak azon, hogy mikor a...

Tovább

Na’ vajon mi a 10 legnépszerűbb ok amiért személyi kölcsönt veszünk fel? Ne találgass, megmutatjuk! Azt is megtudhatod, hogy melyik az a bank, amelyik májusban ledobta a “kamatbombát”, ráadásul extra kedvezményt is ad, számlanyitás nélkül!

2024. May 29. Wednesday

Ha tényleg, de tényleg (!) nincs más választás akkor a személyi kölcsön felvétele számos helyzetben...

Tovább

Ezeket tipikus hibákat követik el sokan lakáshitel felvétel előtt. Aki körültekintő az sok időt, pénzt spórólhat! Mutatjuk, hogy mi a megoldás, amivel megkaphatod a legjobb hitelt és akár milliókat is spórólhatunk neked.

2024. May 29. Wednesday

Az MNB itt elérhető kimutatása  alapján a lakáshitel felvétel idén márciusban a 2022.májusi szintre erősödött...

Tovább

Sokat hallott rövidítés hitelfelvételnél, de mi is az a "KHR"? Miért fontos és hogyan ellenőrizheted, hogy van-e rólad “negatív” bejegyzés? Megmutatjuk mi a legegyszerűbb módja a díjmentes és gyors lekérdezésnek.

2024. May 16. Thursday

Mi a törvényi háttér?A Központi Hitelinformációs Rendszer (KHR) egy olyan adatbázis, amelyben összegyűjtik és tárolják...

Tovább

Vajon lesz-e májustól további kamatcsökkentés a személyi hiteleknél? A kedvező(bb) kamatokkal erős konkurenciát kaptak a gépjármű hitelek (is). Mutatjuk mennyi 1, 5, 10 millió forint személyi kölcsön törlesztője és mire szokták igényelni!

2024. April 29. Monday

Már hónapok óta töretlen a lakáshitel és a személyi kölcsön piac bővülése, amelyet a piaci...

Tovább

Ennyi pénzt húzhatnak ki a bankok a zsebedből 20 millió forint lakáshitelnél! Akár 5 millió forinttal többet fizet vissza, aki nem elég körültekintő. Mutatjuk példával és adunk három egyszerű „trükköt” is, hogy a legjobban járj!

2024. March 29. Friday

A KSH adatai alapján jelenleg még csak a 2022-as évre vannak teljes adataink, de ebből...

Tovább

Mikor vegyünk fel lakáshitelt? „Most vagy soha!”? Várható-e, hogy a lakáshitelek kamata tovább csökken? Ha most vennél fel, de pár év múlva alacsonyabb kamatok lesznek, akkor van 3 tippünk, amivel csökkenhet a törlesztő részleted!

2024. March 21. Thursday

Tavasszal zöldülnek a fák, nyílnak a virágok és idén a nemzeti ünnepünk alkalmából egy igazi...

Tovább

Te is spórolnál 5 millió forintot a lakáshiteled kamatán? Egy megdöbbentően jó pénzügyi trükk ha 10 millió forint lakáshitelt vennél fel! Megmutatjuk 10 millió forint lakáshitelnél ez hogyan működik. Figyelj, ez nem varázslat!

2024. March 10. Sunday

Az Magyar Nemzeti Bank friss adatai alapján ismét egyre többen gondolkoznak lakáshitel felvételben és a...

Tovább

Legalább 1 millió ingatlan nincs biztosítva és több ezer lehet az „alulbiztosított” ingatlanok száma is! Lakáshitelt vettél fel az elmúlt 10 évben? Neked biztosan érdemes megnézni most a biztosítási kötvényed! Megmondjuk miért.

2024. March 6. Wednesday

A KSH adatai alapján 2023-ban közel 4,5 millió lakás volt Magyarországon, ebből a Magyar Nemzeti...

Tovább

Soha nem látott mértékű a személyi kölcsön felvétel volumene! Megjöttek a friss adatok, éves csúcson a lakáshitelezés is. Jönnek a 6% alatti lakáshitel kamatok? Mennyi most 5 millió forint lakáshitel vagy személyi kölcsön törlesztő részlete?

2024. March 5. Tuesday

A Magyar Nemzeti Bank itt elérhető, szokásos adatai alapján kettő havi csúszással látjuk az eredményeket,...

Tovább

Tudtad, hogy közel 1,5 millió forint jár mindenkinek, aki havi 50 ezer forint megtakarítást fizet? Lakástakarék újratöltve? Nézd meg hogyan lehet neked is kamatbónusz a megtakarításod mellé!

2024. March 4. Monday

Néhány éve, egész pontosan 2018.október 17.-én lépett hatályba a lakástakarékpénztárakról szóló 1996. évi CXIII. törvény...

Tovább