Ügyféltájékoztató

Kedves Látogató!

Üdvözlünk a www.hitel.hu oldalon!

A www.hitel.hu weboldal üzemeltetője: HC Központ Kft.

székhely:1023 Budapest, Lajos utca 28-32,

adószám: 13064314-2-41

cégjegyzékszám: Cg. 13064314-2-41

MNB többes ügynöki tevékenységi engedély száma: EN-I-707/2010

Felügyeleti nyilvántartási szám: 13064314

A HC Központ Kft a piaci termék összehasonlító program ingyenes használatával számos banki termék közül segít a számodra megfelelő pénzügyi termék megtalálásában, illetve saját fiókod létrehozásával a számodra érdekesnek ítélt termék figyelésére.

Amennyiben érdekel valamelyik termék, ingyenesen kérheted a HC Központ Kft és országos hálózatának további segítségét, melynek során tapasztalt hitelközvetítő munkatársunk megkeres és személyes találkozó keretében segít a jogszabályi előírásoknak megfelelő tájékoztatás nyújtását követően a megfelelő hiteltermék kiválasztásában.


A HC Központ Kft a hitel.hu-n megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban megjelölt céllal kezeli.

A piaci termék összehasonlító programban (továbbiakban: Program) rögzített adatokat az egyes pénzügyi terméket ajánló pénzügyi intézmények honlapjain elhelyezett hivatalos hirdetményeiből, üzletszabályzataiból illetve egyéb nyilvános adataiból nyerjük. A HC Központ Kft a Programban tárolt adatokat rendszeresen, a hirdetményekben történt változások adott pénzügyi intézmény honlapján történő megjelenítésétől számított legfeljebb 3 munkanapon belül frissíti, nyomon követve az egyes piaci termékek kondícióiban bekövetkezett változásokat. Az esetleges technikai, rögzítési, illetve nyomdai hibákból eredő pontatlan tájékoztatás miatt illetve az egyes pénzügyi termékek vonatkozásában a pénzügyi intézmények hirdetményeiben illetve szabályzataiban rögzített pontatlanságokért felelősséget nem vállalunk.

Az összehasonlítás eredményeként megjelenített pénzügyi termékekre vonatkozó adatok és termékinformációk önmagukban nem minősülnek a polgári törvénykönyv szerinti ajánlatnak. A kalkulátor alkalmazásával készített összehasonlító táblázatban szereplő egyes piaci termék adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek (így különösen: a pénzintézet sem köteles kölcsönnyújtásra).

A kalkulátor alkalmazásával készített termék listában szereplő egyes termékre vonatkozó információk nem teljeskörűek. A Program használat biztosításával a HC Központ Kft és a látogató között hitelközvetítésre irányuló megbízás nem jön létre, azok nem helyettesítik a jogszabályok szerinti ügyféltájékoztatókat vagy az egyes pénzintézetek hitelkérelméhez kapcsolódó további szükséges adatok és információ birtokában adott személyes és
írásos tájékoztatót. Hitelközvetítési tevékenységet a HC Központ Kft kizárólag az ügyfél ilyen irányú igénye esetén az ügyféllel történő személyes egyeztetés alkalmával a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelő ügyféltájékoztatás
nyújtásával egyidejűleg végzi.

A Programot kizárólag magánszemélyek használhatják. A Program üzleti célból történő felhasználása tilos!

Üzleti célú felhasználási igény esetén kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

A HC Központ Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, költségekért, amelyek a Program használatából, vagy használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származhatnak.

Tájékoztatunk, hogy a Program tartalmazhat olyan külső weboldalakra utaló hivatkozásokat, amelyeket harmadik személyek üzemeltetnek. Az ilyen külső weboldalak böngészésére a jelen használati feltételek hatálya már nem terjed ki.

A hitel.hu weboldal képi megjelenítése, a weboldal tartalma valamint a Program a HC Központ Kft tulajdonát képezi, szerzői jogi védelem alatt áll. A www.hitel.hu honlap vagy a Program adatait részben vagy egészben átvenni, bármilyen formában hivatkozni rá, továbbértékesíteni, üzleti célra felhasználni kizárólag a HC Központ Kft. előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges. Ettől eltérő üzleti célú felhasználás vagy engedély nélküli továbbértékesítés szigorúan tilos.

Ha véleményed, javaslatod vagy ötleted van, amivel tovább emelhetnénk szolgáltatásunk színvonalát kérjük, jelezd nekünk az info@hitel.hu e-mail címen!

Jó kalkulálást kívánunk!

Hitel.hu csapata