Ezt az oldalt jelenleg {{vm.currentVisitors}} ember nézi

Tényleg sokat csökkentek a személyi kölcsön kamatok? 60 hónapra 60 ezer forint törlesztést vállalnál? Mutatjuk mennyi személyi kölcsönt kaphatsz!

2024 áprilisában a magyar lakosság rekord mennyiségű személyi kölcsönt vett fel. Az MNB (Magyar Nemzeti Bank) itt elérhető -kb. 2 hónapos csúszással megjelenő- adatai szerint az ebben az időszakban kihelyezett személyi kölcsönök volumene minden eddigi csúcsot megdöntött és meghaladta a 68 milliárd forintot.

A rekord hitelfelvétel okai gazdasági folyamatok mellett a termék sajátosságaiban rejlenek, amelyek a következők;

1. Gyors és Egyszerű Ügyintézés
A személyi kölcsön igénylése és jóváhagyása viszonylag gyors és egyszerű folyamat. Sok bank és pénzintézet online is lehetőséget biztosít az igénylésre, ami gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a folyamatot. Az igényléstől számított néhány napon belül gyakran már hozzá is juthatunk a szükséges összeghez.

2. Szabad Felhasználás
A személyi kölcsön egyik legnagyobb előnye, hogy szabad felhasználású. Ez azt jelenti, hogy a hitelt bármire felhasználhatjuk, legyen szó lakásfelújításról, autóvásárlásról, utazásról, nyaraló vásárlásáról, plasztikai műtétről vagy akár meglévő hitelek kiváltásáról. Nincs szükség arra, hogy a bank felé részletezzük a kölcsön felhasználásának célját.

3. Fix Kamat és Törlesztőrészlet
A személyi kölcsönök többsége fix kamatozású, ami azt jelenti, hogy a hitel futamideje alatt a kamatláb nem változik. Ez nagy előny, mivel előre tervezhetővé teszi a havi törlesztőrészleteket, és nem kell tartanunk a kamatkörnyezet esetleges változásaitól.

4. Ingatlanfedezet nélkül is igényelhető
A személyi kölcsönök igényléséhez általában nincs szükség ingatlanfedezetre, ami jelentősen leegyszerűsíti a hitelfelvételi folyamatot. Ez különösen azok számára előnyös, akik nem rendelkeznek ingatlannal vagy nem szeretnék azt fedezetként felajánlani.

5. Rugalmas Futamidő, akár 10 évre is?

A személyi kölcsönök futamideje általában rugalmasan választható, így az igénylők könnyen megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb törlesztési időszakot. Ez lehet rövidebb, néhány hónapos, de akár hosszabb, több éves futamidő is.

6. Versenyképes Kamatok
A piaci versenynek köszönhetően a személyi kölcsönök kamatai gyakran versenyképesek az áruhitelekkel vagy autóhitelekkel szemben. Ez lehetőséget ad arra, hogy kedvező feltételekkel jussunk hozzá a szükséges összeghez.

7. Nagyobb hitelösszeg -akár 10 millió forint- is felvehető
Az elmúlt években jelentősen megnőtt jövedelmek új, egészen nagy hitelösszeg felvételét is lehetővé teszik, ezért akár 10 millió forint hitelösszeg felvételére is lehetőség nyílik a megfelelő jövedelem esetén.

Mennyi hitelt kaphatunk havi 60 ezer forint törlesztésre 60 hónap futamidőre?**
A hitel.hu személyi kölcsön kalkulátorában lévő “Törlesztőrészlet” gomb megnyomásával kb. 1 perc alatt megtudhatod. Mi 400.000 Ft jövedelemmel számoltunk és a legjobb ajánlat alapján akár 2.760.715 Ft-ot* vehetünk fel hogy megvegyük álmaink autóját, nyaralását, konyhabútorát, stb.

Személyi kölcsönt szeretnél felvenni? A hitel.hu csapata díjmentesen segít! “Keress, találj, spórolj!”

Nagy Sándor
Szakmai vezető
www.hitel.hu

*Raiffeisen Bank: Raiffeisen Aktív számlahasználat és jövedelem 450 kamatkedvezmény

**A cikkben vagy a hitel.hu hitelkalkulátorban összehasonlítás eredményeként megjelenített pénzügyi termékekre vonatkozó adatok és termékinformációk önmagukban nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlatnak. A kalkulátor alkalmazásával készített összehasonlító táblázatban szereplő egyes piaci termék adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek (így különösen: a pénzintézet sem köteles kölcsönnyújtásra).