KölcsönEzt kell tennie, ha gyors kölcsönre van szüksége!
Tényleg órákon beül a lakására viszik a kért kölcsön összegét?

Meg van szorulva és csak az azonnali kölcsön segítség húzhatja ki a bajból? Születésnapi ajándékot venne a gyermekének, elvinné a kedvesét egy kellemes wellness hétvégére, vagy csak egyszerűen kifogyott a havi keretből? Akármelyik is legyen érvényes önre, a mai pénzpiac szereplői már kitalálták a megoldást a kiszolgálására és gyors kölcsönt nyújtanak.

A Provident Pénzügyi Zrt. már akkor is szóba áll önnel, ha csupán 40 ezer forint kölcsönt szeretne igénybe venni. Elég felhívnia egy megadott telefonszámot, hogy az ügyintézővel megbeszélhessék a kölcsön részleteit. A kölcsönt külön díj ellenében akár a saját lakására is kiviszik, és amennyiben nehezen tudja felvenni a kapcsolatot a céggel, akár visszahívást is igényelhet. Ez az opció azoknak is jó lehetőséget kínál, akik nehezen találnának valakit a közegükben, aki kezességet vállalna értük, de azok is élhetnek vele, akik nem szeretnének fedezetet biztosítani a kölcsön felvételéhez.
Ugyancsak két órát vesz igénybe a hitelképesség elbírálása a Cetelemnél. A céget jól ismerhetik azok, akik már vásároltak részletre mosógépet vagy csúcskategóriás televíziót. A kölcsön ennél az intézetnél akár online is igényelhető, és további előny, hogy évente egyszer mindenki elhalaszthatja a törlesztőrészlet fizetését. Szigorúság viszont, hogy a konstrukciót csak a fix jövedelemmel rendelkezők vehetik igénybe, valamint a BAR-lista és a KHR is kizáró ok. Ez azonban elsősorban az ügyfél érdeke, hogy véletlenül se kelljen a későbbiekben végrehajtóval egyezkednie.
100 ezer és másfél millió forint között is igényelhető kölcsön a Cofidisnél. Az, hogy az ön kezében legyen a pénz, mindössze egy órát vesz igénybe. A cégnél ingyenes az előtörlesztés, és 100 százalékig is lehetőség van az online ügyintézésre. Aktív negatív KHR-rel viszont nem igényelhető, de már 70 ezer forintnyi minimum havi jövedelemmel szóba állnak önnel kölcsön igényléséhez.

Gyors kölcsönt az ügyfelek számos okból igénybe vehetnek. Van, aki meglevő hiteleit szeretné egy az egyben kiváltani, van, aki csupán az aktuális törlesztőrészletével nem szeretne megcsúszni a magas kamat miatt, de az sem ritkaság, hogy valaki áruhitelt vesz igénybe, vagy csak egyszerűen szeretné jól érezni magát egy hétvégén és az egyszerű kölcsön lehetőségét keresi.