Rólunk

Bánfalvi László
Bánfalvi László
Ügyvezető Igazgató
HC Központ Kft. (Biggeorge Holding)

Közgazdász végzettségű. Banki pályafutását 1987-ben a Budapest Banknál kezdte, majd dolgozott több banknál különböző hitelezési területen, így a K & H Banknál, majd 1991-től 1998-ig a Mezőbank hitelezési üzletág vezetője. 1998-ban a CC Credit Rt (ma Santander Consumer Finance Zrt.) alapító tagja, majd később vezérigazgatója és Igazgatóságának elnöke, 2004-ig. Diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.

Nagy Sándor
Nagy Sándor
Szakmai vezető - Hitel.hu
HC Központ Kft. (Biggeorge Holding)

Agrármérnök végzettséggel rendelkezem. Pénzügyi területen 2002-ben a Provident Pénzügyi Zrt.-nél kezdtem, majd dolgoztam több banknál lakossági banki területen vezetőként (Citibank Zrt., Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest Bank Zrt.) illetve rendelkezem több éves tapasztalattal hitel és biztosításközvetítő ügynöki tevékenységet végző vállalkozások vezetésében is.

Bánfalvi László
Csikósné Farkas Éva
Hitelezési asszisztens, Értékesítési támogató
HC Központ Kft. (Biggeorge Holding)

2011–től dolgozom a banki szektorban asszisztensi munkakörben. Komplex támogatói, adminisztrációs és ügyfélszolgálati feladatok ellátásában szereztem tapasztalatokat. Közvetítő partnerekkel történő együttműködések és az operatív munkafolyamatok nyomon követése mellett jelenleg feladatom a hitel.hu weboldalon megjelelő pénzügyi termékek paraméterezése, ellenőrzése is.

A hitelfelvétel olyan terület, ahol az információ hiánya komoly anyagi hátrányt okozhat Neked.  A hitelfelvétellel kapcsolatos döntést jelentős mértékű lakossági hitelt kihelyező, országos lefedettségű szakértői csapat segítségével érdemes meghozni.

A Hitel.hu mögött az a HC Központ Kft. áll, amelyre 2000. augusztusi indulása óta már több mint 12.000 elégedett ügyfél bízta lakáshitel ügyeinek intézését.

A Hitel.hu munkatársai évtizedes banki jelzálog hitelezési, tanácsadói és vezetői tapasztalattal rendelkező szakértők.

Hitel.hu: Kényelem, szakértelem amivel pénzt takaríthatsz meg

1. A kényelem előnye: Nem kell minden bankba elmenni, mert nálunk több, mint 100 hitelterméket tudsz egy kattintásra, gyorsan és egyszerűen összehasonlítani.

2. A spórolás előnye: A bankok ajánlatában nagy eltérés lehet. Segítségünkkel a számodra legkedvezőbbet választhatod ki, így akár milliós (10 millió Ft hitelösszeg, 20 éves futamidőn mérve) nagyságrendű is lehet az összeg, amit megtakarítunk Neked.

3. A szakértelem előnye: Amennyiben egy termék érdekel és kíváncsi vagy a részleteire, akkor az "Érdekel" gomb megnyomását követően 24 órán belül hitelszakértőnk felveszi Veled a kapcsolatot és személyes találkozást követően díjmentes szolgáltatással az első tájékoztatástól a hitel folyósításáig segít a hiteligénylés minden egyes szakaszában.

Szakértő segítség díjmentesen

A törvény értelmezése szerint "független többes ügynökök" vagyunk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy több bank, hasonló (versengő) termékét közvetítjük ügyfeleinknek. A bankokkal szerződésben állunk ennek a tevékenységnek a végzéséhez, így ismerjük a termékeiket, kondícióikat, folyamataikat, dokumentációs igényeiket és a kitöltendő dokumentumokat is. A hitelközvetítő tevékenység végzése engedélyhez kötött, amelyet a Magyar Nemzeti Bank szigorú feltételek teljesítése (személyi, tárgyi, felelősségi, stb.) esetén ad ki és rendszeresen ellenőriz. A mi engedélyünk törzsszáma: EN-I-707/2010

Kérdésed van?

Keress bennünket bizalommal a "Kapcsolat" menüpontban található elérhetőségeink egyikén!

Köszönettel;

Hitel.hu csapata.