Ezt az oldalt jelenleg {{vm.currentVisitors}} ember nézi

Rólunk

Bánfalvi László
Bánfalvi László
Ügyvezető Igazgató
HC Központ Kft. (Biggeorge Holding)

Közgazdász végzettségű. Banki pályafutását 1987-ben a Budapest Banknál kezdte, majd dolgozott több banknál különböző hitelezési területen, így a K & H Banknál, majd 1991-től 1998-ig a Mezőbank hitelezési üzletág vezetője. 1998-ban a CC Credit Rt (ma Santander Consumer Finance Zrt.) alapító tagja, majd később vezérigazgatója és Igazgatóságának elnöke, 2004-ig. Diplomáját a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.

Nagy Sándor
Nagy Sándor
Szakmai vezető - Hitel.hu
HC Központ Kft. (Biggeorge Holding)

Agrármérnök végzettséggel rendelkezem. Pénzügyi területen 2002-ben a Provident Pénzügyi Zrt.-nél kezdtem, majd dolgoztam több banknál lakossági banki területen vezetőként (Citibank Zrt., Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest Bank Zrt.) illetve rendelkezem több éves tapasztalattal hitel és biztosításközvetítő ügynöki tevékenységet végző vállalkozások vezetésében is.

Farakas Éva
Csikósné Farkas Éva
Hitelezési asszisztens, Értékesítési támogató
HC Központ Kft. (Biggeorge Holding)

2011–től dolgozom a banki szektorban asszisztensi munkakörben. Komplex támogatói, adminisztrációs és ügyfélszolgálati feladatok ellátásában szereztem tapasztalatokat. Közvetítő partnerekkel történő együttműködések és az operatív munkafolyamatok nyomon követése mellett jelenleg feladatom a hitel.hu weboldalon megjelelő pénzügyi termékek paraméterezése, ellenőrzése is.

Kis Vanessza
Kis Vanessza
Értékesítési és Partner támogató
HC Központ Kft. (Biggeorge Holding)

2023-ban szereztem meg a közgazdász diplomámat a Magyar Agrár és Élettudományi Egyetemen "Gazdálkodás és Menedzsment Alapképzés" szakon. A gyakorlati időmet az OTP Bank vállalati hitelezési osztályán töltöttem, ahol megismerkedtem a hitelek világával. Azért kezdtem a hitel.hu-nál a pályafutásom, hogy piacvezető vállalkozásnál, a megfelelő helyen tudjam hasznosítani a végzettségem és az eddigi tapasztalataim. Feladatom, hogy a meglévő és új partnerek minél hatékonyabban és eredményesebben használhassák a hitel.hu kalkulátorait.