Személyi kölcsön


Mire fordítható a személyi kölcsön?
Mik a feltételei?

Utazni szeretne? Orvosi kezelésre van szüksége? Lakását kívánja igényesebben berendezni? Tanulni vágyik, esetleg fontos családi esemény közeleg? Bármelyik is igaz önre, az biztos, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia. De mit tehet akkor, ha jelenleg nem rendelkezik a szükséges összeggel, és nem is szeretné kivárni, míg sikerül összegyűjtenie? Pontosan önnek való a személyi kölcsön.

Számos pénzintézetnél igényelhető már a személyi kölcsön. A termék lényege, hogy a bank viszonylag rövid időn belül átutalja a pénzt az ügyfélnek, és általában még az sem feltétel, hogy az adós az adott pénzintézetnél vezesse a bankszámláját. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az igénylőnek semmilyen feltételnek nem kell megfelelnie, de az ügyintézés mindenképpen egyszerűsített.

A Cetelemnél például a forint alapú személyi kölcsön egy olyan szabad felhasználású hitel, amelyhez nincs szükség sem ingatlanfedezetre, sem pedig kezesre. Nem kell tehát egy közös tulajdonú lakás esetén a családtagokkal összehívni a kupaktanácsot, hogy vajon megéri-e földhivatalban vezetett tulajdoni lapon levő széljegyzetet a kitűzött cél megvalósítása, és a szeretteink vagy ismerőseink előtt sem kell magunkat kellemetlen helyzetbe hozni azzal, hogy felkérjük őket, amennyiben mi nem tudjuk fizetni a törlesztőrészletet, megteszik helyettünk.


A Saját Ritmus szabad felhasználású személyi kölcsön bankváltás nélkül igényelhető, és akár 400 ezertől 9,9 millió forint is igényelhető. A futamidő végéig a kamat garantáltan fix, vagyis nem befolyásolják a világpiaci-és árfolyamváltozások. Évente arra is lehetőség nyílik, hogy az ügyfél a törlesztőrészlet befizetését elhalassza.