Ezt az oldalt jelenleg {{vm.currentVisitors}} ember nézi

Saját hitelkalkulátort szeretnél? Milyen előnyökkel jár ha ezt a kalkulátort használod? Sokkal, mutatjuk a cikkben!

Hitelkalulátor lakáshitel kalkulátor | 2021. November 16. Tuesday

Piaci igény és jövőbe mutató trend a lakáshitel összehasonlítás?

Ma már az életünk része, hogy szállás foglalásnál, elektronikai termék vásárlásánál, gépjármű kötelező biztosítás kötésnél, repülőjegy vásárlásnál –és még sorolhatnánk- össze akarjuk hasonlítani a különböző szolgáltatók ajánlatait. A legjobb ár/érték arányt keressük.

Nincs pontos adat arra vonatkozóan, hogy hitelfelvétel előtt mekkora arányban kalkulálnak online hitel összehasonlító oldalakon az érdeklődők, de mi azt feltételezzük, hogy ennek az aránya akár az 50%-ot is elérheti. Ez az arány eltérő lehet településenként (Budapest és Pest megye nagyobb arányú).

Aki kimarad, lemarad?!

Ma már nélkülözhetetlen, hogy egy vállalkozás az online térben jelen legyen, mert a saját weboldal üzemeltetése a hiteles szakmai megítélés része, de ennek fenntartása sokszor véget nem érő költséggel jár, speciális tudást és sok időt igényel.

Azok a vállalkozások, amelyek olyan szolgáltatást kínálnak, amely részben vagy teljesen kapcsolódnak a hitelfelvételhez az elmúlt években azt tapasztalhatták, hogy saját kalkulátor hiányában vagy az „alap” termék értékesítését veszélyeztetik, vagy a potenciális bevételi lehetőségtől esnek el. Ezek a vállalkozások lehetnek többek között a hitelközvetitők, biztositásközvetitők, ingatlanközvetítők, ingatlan fejlesztők.

Az igény egyszerű; Egyszerű technológiával üzemeltethető/kezelhető, azonnali, pontos hitel ajánlatok mutatására alkalmas kalkulátor használata.

Mi a jó megoldás? Saját szoftver vagy bérelt szolgáltatás?

A saját szoftver fejlesztésének kihívásai ugyan nagyon sok tanulást és fejlődést is jelentenek, de arra mindenképp fel kell készülni, hogy a megfelelő algoritmusok programozása mellett meg kell felelni a felhasználói igényeknek, a fogyasztóvédelmi, jogszabályi és banki termékmegjelenéssel kapcsolatos elvárásoknak is, amely hosszú hónapok munkáját és akár százmilliós költségvetést is jelenthetnek. Arról nem beszélve, hogy az üzemeltetés (banki termékek frissítése, új konstrukciók fejlesztése stb.) folyamatos költséget jelent.

Ha úgy döntesz, hogy inkább bérelsz, akkor mindezt „megspórolod” vállalkozásodnak és azonnal indulhat az új szolgáltatás és fókuszálhatsz arra, amihez legjobban értesz; az ügyfeleid kiszolgálására.

Mennyi az annyi és mit kaphatsz érte?

Ha a hitel.hu lakáshitel és személyi kölcsön kalkulátorát bérled, akkor egyszerű beágyazási technológiával, pár nap alatt elkészül a saját kalkulátorod és a napi karbantartással sem kell foglalkoznod. A termék frissítéseket folyamatosan biztosítjuk és mindezt akár havi nettó 25.000 Ft-ért megkaphatod.

Kíváncsi vagy a részletekre?

A https://www.hitel.hu/partnerprogram oldalon nézd meg videónkat és/vagy regisztrálj, hogy mihamarabb felvehessük veled a kapcsolatot!

Nagy Sándor

Szakmai vezető

www.hitel.hu