Ezt az oldalt jelenleg {{vm.currentVisitors}} ember nézi

Ennyi személyi kölcsönt kaphatsz 20 ezer, 40 ezer és 80 ezer forint havi törlesztő részletért! A személyi kölcsön népszerűsége töretlen! Te is inkább ezt a kölcsönt vennéd fel? Segítünk a döntésben.

személyi kölcsön hitelkalkulátor kölcsön | 2023. June 21. Wednesday

Korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy a személyi kölcsön előnye egyértelműen a gyors és rugalmas ügyintézés, hiszen ennél a terméknél a legfontosabb adós minősítési szempont a jövedelem és annak terhelhetősége. Ingatlan nem kerül „bevonásra” az ügyletnél. Ezt a rugalmasságot kell megfizetnünk magasabb kamatokkal a jelzálogfedezett -ingatlan- fedezet mellett felvett hitelek kis mértékben alacsonyabb kamataihoz képest.

Az MNB weboldalán itt elérhető statisztikai adatok alapján a 2022. decemberi, elmúlt 5 éves „mélypont” óta (covid időszakot nem számítva) minden hónapban nőtt a havivolumen és áprilisban közel 39 milliárd forint személyi kölcsönt vett fel a lakosság. Csak összehasonlításként írjuk, hogy a lakáshitel havi kihelyezés 42 milliárd forint volt.

Mivel a hitel.hu személyi kölcsön kalkulátorában van arra lehetőség, hogy törlesztő részlet alapján kalkuláljunk (tehát azt írjuk be, hogy mennyi törlesztő részletet szeretnénk fizetni), ezért megnéztünk három -20, 40, 80 ezer forint- törlesztő részletet és arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyi hitelt vehetünk fel.

A hitelkalkulátorban a vizsgált törlesztő részlet mellett 5 éves futamidőt és 500 ezer forint jövedelmet állítottunk be úgy, hogy a „Feltételeket” alapbeállításon hagytuk és így azt az eredményt kaptuk, hogy;

20 ezer forint esetében közel 800 ezer forintot,

40 ezer forint esetében közel 1 millió 800 ezer forintot,

és 80 ezer forint esetében 3 millió 500 ezer forint körüli ajánlatokat kapunk

Te is kíváncsi az ajánlatokra, akkor kalkulálj és bátran regisztrálj, mert díjmentesen segítünk a legjobb döntés meghozatalában. Segítünk, hogy az álomautó megvásárlása, a lakásfelújítás, egy esküvő megszervezése ne a pénzügyeken múljon!

Nagy Sándor

Szakmai vezető

www.hitel.hu

*A cikkben vagy a hitel.hu hitelkalkulátorban összehasonlítás eredményeként megjelenített pénzügyi termékekre vonatkozó adatok és termékinformációk önmagukban nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlatnak. A kalkulátor alkalmazásával készített összehasonlító táblázatban szereplő egyes piaci termék adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek (így különösen: a pénzintézet sem köteles kölcsönnyújtásra).