Ezt az oldalt jelenleg {{vm.currentVisitors}} ember nézi

10 millió forint CSOK PLUSZ lakáshitel akár kevesebb, mint napi 2000 forintért? Igen, lehetséges! Mutatjuk példával is hogyan kalkuláljatok, ha legalább egy gyermeket vállalnátok és lakáshitelt vennétek fel.

CSOK PLUSZ. LAKÁSHITEL hitelkalkulátor | 2024. February 12. Monday

Amikor a CSOK PLUSZ programról beszélünk, számos előnyt lehet megemlíteni. Először is, a CSOK PLUSZ lehetőséget nyújt az ingatlanvásárláshoz vagy építkezéshez, valamint a meglévő ingatlan bővítéséhez is. Ez lehetőséget teremt az otthonteremtésre, kényelmet és biztonságos finanszírozást nyújtva a családoknak.

Ezenkívül a CSOK PLUSZ jelentős anyagi támogatást is biztosít a családoknak. Az állam által nyújtott támogatás összege a vállalt -1,2, a támogatás szempontjából maximum 3- gyermekek számától függően, akár több millió forint is lehet 15, 30, vagy maximum 50 millió forintos hitelfelvétel esetén. 

A www.hitel.hu lakáshitel kalkulátorán keresztül könnyen elvégezhető egy konkrét kalkuláció a hitelkérelem elindítása előtt. Például, ha 1 vállalt gyermekkel számolunk és 500 ezer forintos jövedelemmel, és szeretnénk 10 millió forint hitelt felvenni egy 40 millió forint értékű ingatlanra, akkor a hitelkalkulátor kalkulátor segítségével megtudhatjuk, hogy mennyi törlesztő részletet kell fizetnünk a futamidő függvényében.

Konkrét példa alapján 20 éves futamidó esetén a legmagasabb havonta fizetendő törlesztő részlet 57.594 Ft*, a kamat 3,00%, a THM 3,04% és az első -türelmi idő alatti, első 12 hónapra szóló- törlesztő részlet 25.000 Ft havonta. Az 57.594 Ft napi törlesztő részlete kevesebb, mint 2000 Ft!

Ahhoz, hogy pontos kalkulációt végezz, javaslom, hogy látogass el a www.hitel.hu weboldalra, és ott használd a lakáshitel kalkulátort a „CSOK Plusz hitel érdekelne” paraméterek pontos megadásával az aktuális számításokhoz. Itt megtalálhatod a legfrissebb információkat, különböző hitelkondíciókat és pontos kalkulációkat kaphatsz mielőtt hitelt vennél fel!

Reméljük, hogy ez a cikk és a kalkulátor segít jobban megérteni a CSOK PLUSZ előnyeit, működését és a www.hitel.hu kalkulátora pedig segít a pontos hitelkalkulációkhoz, de ha további kérdésed van, állunk rendelkezésedre!

Díjmentesen, kényelmesen, Személyesen! Keress, találj, spórolj!

*CIB Bank: CIB CSOK Plusz Otthonteremtési Kamattámogatott Hitel, 5 éves kamatperiódussal.

Nagy Sándor
Szakmai vezető
www.hitel.hu

*A cikkben vagy a hitel.hu hitelkalkulátorban összehasonlítás eredményeként megjelenített pénzügyi termékekre vonatkozó adatok és termékinformációk önmagukban nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlatnak. A kalkulátor alkalmazásával készített összehasonlító táblázatban szereplő egyes piaci termék adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek (így különösen: a pénzintézet sem köteles kölcsönnyújtásra).