Ezt az oldalt jelenleg {{vm.currentVisitors}} ember nézi

1 millió lakáshitel akár 7449 Ft/hó törlesztőért? De mennyi 20 millió forint lakáshitel törlesztője? Tízezreket jelenthet, ha jól választasz! Mutatjuk példákkal és mutatunk egy „OKOS” lakáshitelt is, amellyel jelentősen csökkenhet a futamidő!

Folyamatosan mutatunk kalkulációkat a hitel.hu lakáshitel kalkulátorának a segítségével, amely több, mint 300 banki hitel azonnali kalkulációját végzi el, miután a látogató minden paramétert megadott és a „Keresés” gombra kattint. 

 Arra gondoltunk, hogy megnézzük mennyi 20 millió forint lakáshitel törlesztő részlete.
Számos dolog van, ami befolyásolja a lakáshitel törlesztő részletet, de a két legfontosabb az a jövedelem és a futamidő. Mi most 600.000 Ft jövedelemmel (adósok együttes nettó, havi jövedelme) számolunk és megnéztük 20, 25 és 30 évre is a törlesztő részlet ajánlatokat. A következő ajánlatokat kaptuk a hitel.hu lakáshitel kalkulátor segítségével:


I.    Amennyiben 20 évre tervezünk felvenni lakáshitelt, akkor ennél a jövedelemnél a legjobb ajánlat 169.285 Ft/hó, 8,52% THM, 10 éves kamatperiódussal.*

II.    Amennyiben 25 évre tervezel felvenni lakáshitelt, akkor ennél a jövedelemnél a legjobb ajánlat 156.489 Ft/hó, szintén 8,52% THM, 10 éves kamatperiódussal.*

III.    Amennyiben akár 30 év futamidőt is el tudsz képzelni, akkor ennél a jövedelemnél a legjobb ajánlat 148.989 Ft, szintén 8.52% THM mellett, 10 éves kamatperiódussal. Ennél a példánál számoltuk ki a cikk címben található 1 millió forintra jutó törlesztő részlet ajánlatot.*

Jól látszik, hogy akinek fontos a törlesztő részlet, annak lehetősége van a futamidő növelésével erre hatással lenni. Természetesen, ha valaki szeretné, akkor hamarabb is visszafizetheti a lakáshitelt, de ezzel biztonságos terhet vállalhat magára.
Azt is megnéztük a lakáshitel kalkulátorral, hogy mi van azokkal, akiknek a rövid futamidő fontosabb és magasabb törlesztő részletet is tudnak vállalni. Nos, 10 évre a legjobb ajánlat 246.476 Ft, 8,74% THM és 10 éves futamidővel.


De van itt egy érdekes „OKOS” lakáshitel! Tudtad, hogy van olyan bank, ahol a bankszámla használat és megtakarítás aktívan csökkenti a visszafizetendő összeget, vagyis jelentősen csökkenhet a THM is? Ennél a havi jövedelemnél és rendszeres havi (100.000 forint) és kisebb kezdeti összegű (1 millió forint) megtakarítás mellett a THM akár 6,6% lehet és a futamidő 169 hónapra csökkenhet!**


Szeretnéd megtuduni, hogy neked milyen kedvezmények lehetnek és mennyit takaríthatsz meg ha jól használod ki a pénzügyi lehetőségeid, akkor kalkulálj a hitel.hu lakáshitel kalkulátorában, regisztrálj és díjmentesen segítünk!

Nagy Sándor
Szakmai vezető

www.hitel.hu

*Erste Bank, Piaci Kamatozású Lakáshitel 20M-tól-29.9MFt-ig
**A cikkben vagy a hitel.hu hitelkalkulátorban összehasonlítás eredményeként megjelenített pénzügyi termékekre vonatkozó adatok és termékinformációk önmagukban nem minősülnek a Polgári Törvénykönyv szerinti ajánlatnak. A kalkulátor alkalmazásával készített összehasonlító táblázatban szereplő egyes piaci termék adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, szerződéskötési kötelezettséget egyik fél részére sem jelentenek (így különösen: a pénzintézet sem köteles kölcsönnyújtásra).